C Sports – Sveriges bästa sport online

C Sports är för dig som vill kunna följa ditt favoritlags alla matcher, vare sig det är i SHL, Allsvenskan, La Liga eller Superettan. C Sports är också för dig som vill kunna se topptennis från ATP- och WTA-touren, europeisk fotboll i världsklass eller de bästa matcherna från Elitserien i Speedway. Du ser givetvis allt live men kan även kolla ikapp matcher du missat när du vill i vårt arkiv. Se också alla våra härliga reportage och vårt sportmagasin där vi fördjupar oss i det vi älskar mest – Sport.
Läs mer om våra paket och priser här

C Sports – var du vill

Du ser allt på C Sports direkt i din dator, surfplatta, TV eller mobiltelefon.  

Enkelt att komma igång

Att komma igång med C Sports är hur enkelt som helst! Du börjar med att välja den match (vid Pay Per View) eller det paket du vill ha. Efter det skapar du ett användarnamn och ett lösenord, gör klart köpet, och sedan är det bara att börja titta! Vill du ha mer information om hur man kommer igång med C Sports, vilka systemkrav som finns eller något helt annat kan du antingen klicka dig fram till vår hjälpsida eller 0771 611 611.  

Inga bindningstider

Vi på C Sports vill att du ska kunna känna dig trygg och nöjd med ditt köp hos oss. Du kan alltid välja paket utan bindningstid eller långa uppsägningsperioder. På så sätt kan du känna dig fri att säga upp eller byta till ett annat paket precis när du vill.
Läs mer om våra köpvillkor här  

Vi som jobbar med C Sports

C Sports är en distributör av livesport som ägs och drivs av C More Entertainment AB. Vi som jobbar med C Sports sitter tillsammans med våra kollegor i C Mores lokaler på Tegeluddsvägen i Stockholm. Precis som du älskar vi sport och vi brinner för att C Sports skall vara Sveriges bästa sport online. Hör gärna av dig till oss med ris och ros på vårt supportforum.